Behandeling Sterre bij Esther
 
Vanaf baby af aan zagen we al dat Sterre anders reageerde als de twee andere kinderen.
Als een spons zoog ze alle informatie / prikkels om haar heen op. Ze keek op een andere manier de wereld in.
 
Sterre werd groter en steeds moeilijker. Totdat een juf op school ons vertelde over hoog sensitieve kinderen. Ik heb hier veel over gelezen en begreep hierdoor Sterre steeds beter.
Sterre kwam niet in een heet bad (terwijl de anderen er al lang in zaten) Ze reageerde extreem op zonlicht / ze was extreem fel in haar gedrag / gaf telkens aan dat haar hoofd erg vol zat en dat de kinderen op school zo druk waren/ Sterre kwam elke dag boos uit bed, boos naar school, boos uit school, en was boos bij het avond eten. Een glimlach kon er bijna niet meer vanaf. Een heel gefrustreerd kind.
 
We kregen een gesprek op school met de Juf & de Intern begeleider. Zij gaven aan dat Sterre haar resultaten op school erg slecht waren. Sterre blokkeerde maar ze hadden geen idee waardoor dit kwam. Zij adviseerden ons contact op te nemen met de kindercoach. Deze stuurde ons door naar Esther. Esther heeft een intake gedaan met Sterre. Zij gaf ons als advies om reflex integratie met Sterre te gaan doen, om de reflexen opnieuw te activeren waardoor het lichaam als ware wordt gereset.
 
Sterre kwam bij de eerste behandelingen hier helemaal kapot vandaan. Gloeiende wangen en de eerste paar dagen was ze niet te genieten. Totdat Sterre ineens zelf begon te spelen, helemaal alleen! Dat hadden we nog nooit meegemaakt. We waren verbaasd.
 
Ik moet eerlijk zeggen dat ik best nuchter ben en erg moest wennen aan de behandelingen. Ik had geen idee of dit ging helpen. Maar wij zagen echt veranderingen. Sterre kwam steeds vaker vrolijk uit bed, vrolijk uit school, ze kreeg meer energie. Het gaat goed met haar! 
 
We kregen een 10 min gesprek op school, de juf zei dit geloof je nooit; Sterre had nul fout op de CITO toets! Wat zijn we trots op haar! En wat zijn we Esther dankbaar. Wij hebben een heel ander kind terug gekregen.
Het allermooiste was dat Sterre mij in het begin afstootte, ik kreeg weinig toegang tot mijn eigen kind. En nu krijg ik wel 4 knuffels op een dag van haar, mem ik vind je lief. Vorige week was ze bij mijn moeder en gaf ze mijn moeder een knuffel en kusjes. Mijn moeder zei; wat bijzonder dit heeft ze nog nooit eerder gedaan.
 
We hopen dat het goed blijft gaan, we doen nog keurig 2x per week de oefeningen thuis. We hebben er geen spijt van dat we deze behandeling bij Esther hebben ondergaan. Wij kunnen het iedereen aanraden.
 
Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina
 

Praktijkadres:
De Wide Hoeke 12
9022 AX, Mantgum
Tel: 06 25 34 86 72

facebook picto

Postadres:
Master Jansenstrjitte 39
9022 AM, Mantgum

 

KvK:        01160987
BTW:      NL001464933B13
CAT BO: 56552021-06-04
KIWA:     13440

 

catgat

kiwaskj